Місо-паста
Паста Місо темна (Aka Miso) – продукт традиційної японської кухні, найчастіше у вигляді густої пасти. Місо виробляється шляхом ферментації соєвих бобів, рису, ячменю, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду цвілевих грибів Aspergillus oryzae. У народі її називають червоною пастою через насичений червоно-коричневий колір.
Одна з популярних соєвих паст Японської кухні з вираженим насиченим смаком, більш солона, ніж світла соєва паста. Пасту місо можна використовувати як один інгредієнт у вигляді супу або бульйону, так і у вигляді соусу, маринаду, приправа.
Рекомендуємо простий та швидкий рецепт Місо суп, приємного перегляду
Складові; бульйон, паста місо, бульйон Хондаші, капуста вакаме, гриби шитаки, сир тофу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hoshi |
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєві пасти |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага упаковки | 1 кг |
- Ціна: 250 ₴/кг